Active Tours AS och varumärket Cupspecialisten.no  blev startat år 2011 av 3 barndomsvänner från Førde i Norge. De satte upp kontor på Ullevi Stadion i Oslo och startade genom att representera turneringar i Danmark, och träningsläger i Turkiet och Spanien. Verksamheten växte snabbt och redan från det andra året hade vi 3000 resande per år  med Cupspecialisten.

Portugal

För att kunna vara nära hjärtat av internationell fotbolll så beslutade företaget att flytta sin verksamhet och administration ned till Ericeira, Portugal, endast 30 minuter väster om Lissabon -hemstaden till Europeiska Storklubbar såsom – Sporting CP and S.L Benfica.

Nu är vi 10 stycken som jobbar från kontoret här i vackra Ericeira.

NF Academy

Kort efter att vi etablerade oss i Portugal så utformade grundarna av Cupspesialisten ett nytt koncept döpt till NF Academy. Det började 2015 som en skandinavisk fotbollsakademi – för dedikerade och motiverade unga spelare som önskar att komma ned till Portugal för att träna och spela turneringar.

 

NF Academy har vuxit avsevärt sedan 2015 – och erbjuder nu flera arrangemang och träningsläger både i och utanför Skandinavien.

Idag delar vi kontor med det fantastiska personalteamet till NF Academy som består av proffessionella coacher – och vi är väldigt glada över den synergi vi skapar genom vårt samarbete med de.

Expanderar våra Marknader

 

 

2017 bestämde vi oss för att etablera vårt koncept och verksamhet utanför Norge – och erbjuda vårt utbud av produkter till duktiga lag och klubbar i Sverige och Denmark – nu under varumärket Cupspecialist.com

Vi är väldigt extalterade över att jobba med två av de bästa fotbollsnationerna i Norra Europa – vi ser fram emot att skicka fler lag från Norge, Sverige och Danmark till våra toppfaciliteter för träningsläger och turneringar i Europa.

Lära känna vårt CupSpecialist team >>

BOKA NÄSTA ÅRS TURNERING ELLER TRÄNINGSLÄGER:

Start typing and press Enter to search

bildtävling vinn ett resestipendie