VÄRLDSKLASS TRÄNINGSLÄGER I EUROPA

Cupspecialist önskar att inspirera och stötta fotbollslag till att utvecklas inom sin passion genom internationella upplevelser på träningsläger som ger spelarna de bästa möjliga förutsättningar för utveckling, båda på och utanför planen. Vi har etablerat samarbete med internationellt erkända träningsanläggningar i Spanien, Portugal, Turkiet, Danmark och Holland.
Se nedanför våra samarbetspartners och vilka arrangemang av världsklass som vi erbjuder tillsammans med dem.

La Nucia är en av de bättre anläggningarna i Spanien där du får fantastiska träningsförhållanden i kombination med strandhotell eller lägenheter. Förutom fotboll erbjuder anläggningen också ett antal andra faciliteter och bra möjligheter för teambuilding.

En timme norr om Alicante ligger Albir. En träningsläger, där man bor på vackra hotell inom gångavstånd från stranden, inom köravstånd från de kända städerna Alicante och Valencia. Perfekt för att kombinera träning och avkoppling.

Lloret de Mar ligger på kusten norr om Barcelona. Inom gångavstånd från hotellet finns två konstgräsplaner och en naturgräsplan. Detta är ett mycket bra budgetalternativ som vi rekommenderar för lag som vill ha en billigare variant.

På Mallorca får du en bra kombination av semesteridyll och träningsläger. Flera hotell i olika prisklasser nära stränder och konstgräsplaner. Varmt klimat och bra flygförbindelser gör detta till ett bra alternativ för många breddlag.

25 minuter från Lissabon ligger Jamor-anläggningen, som har bra gräsplaner inom gångavstånd från hotellet, det finns också tågförbindelser till Lissabon samt gångavstånd till stranden, vilket gör detta till ett bra resmål för olika behov.

Estoril är en liten semesterby 25 minuter från Lissabon, den perfekta destination för dig som vill kombinera träningsläger med semester, strand och stadsbesök. Boende i nyrenoverat hotell med uppvärmd utomhuspool.

40 minuter från Amsterdam ligger Heemskerk med två bra möjligheter för övernattning. Laget bor antingen på ett slott som har omvandlats till vandrarhem eller på ett 4-stjärnigt hotell. Gångavstånd till gräsplaner vid båda bostäderna. Bra lokala lag för träningsmatcher och det korta avståndet till Amsterdam erbjuder många möjligheter för en upplevelserik vistelse.

En avkopplande by cirka 10 km norr om Emmen och 50 km söder om Groningen med ett mysigt litet familjehotell och naturgräsplaner inom gångavstånd. Bra möjligheter för träningsmatcher mot lokala breddlagen eller mot lag som Heerenveen för elitlagen.

En timme nordväst om kuststäderna Sopot och Gdansk ligger Gniewino med denna fantastiska anläggning, som bland annat det spanska landslaget använde under EM 2012. 4-stjärniga sporthotell anpassat för idrottare med flera banor just utanför dörren.

Bra idrottsanläggningar inom gångavstånd från ett lugnt boende på sportcentret eller på ett 4-stjärnigt hotell närmare centrum för dem som vill ha det. Hur som helst är det lätt att organisera en utflykt till den spännande staden Prag och en bra idrottsmiljö för din vistelse är på plats.

Cirka 30 minuter från Györ ligger den avkopplande lilla byn Lipot och Hotel Orchidea. Ett litet 4-stjärnigt spahotell med trädgård, god mat och kort gångavstånd till den välskötta fotbollsanläggningen, som också används av det ungerska ungdomslandslaget.

I Side hittar man välskötta gräsplaner i kombination med fantastiska all-inclusive hotell och varmt klimat. Turkiet rekommenderas för dig som vill ha ett komplett paket med 2 dagliga sessioner på fantastiska planer och hotell med allt inklusive.

Start typing and press Enter to search