Träningsläger i Prag, Czech Republic
Träna i hjärtat av Europa!

Om fotbollsträningsläger i Prag

Besök den historiska huvudstaden Prag, rankad 6:a i världen över bästa destinationer och avnjut ett fantastiskt fotbollsläger.

Några minuter från Prags stadskärna ligger denna sportsanläggning i det stillsamma området Prag 4, anpassat för proffessionella fotbollslag. Kombinationen av träningsfaciliteter av hög kvalitet och möjligheten att spela träningsmatcher mot anpassat motstånd gör detta till ett fantastiskt alternativ för att blanda turistande med sportslig utveckling under ett träningsläger. Sportsanläggningen har bra anslutningar till järnvägarna och endast 15 minuter bort från stadskärnan. Du kan här kombinera en proffessionel fotbollsuplevelse med turistutflykter till denna kulturella stad.

Prag är hem till en rad kända kulturella attraktioner såsom Prag Slott, Charles bron, Gamla Stans Torg med Prag astronomiska klocka och de Judiska Kvarteren. Sedan 1922 har det historiska kulturarven i Prag inkluderats i UNESCOs lista över World Heritage Sites.

GALLERY

GRUNDPAKET

– Övernattning med Helpension

– Användning av övernattningens faciliteter.

-Användning av mötesrum (Gruppen måste reservera plats i receptionen).

-1 träningspass per dag – 90 minutes

-1 Vattenflaska (1.5l x person x dag) för träningspassen

EXTRAS

– Vänskaps matcher

– Prague Stadsrundvisning

TRANSPORT

-Buss från Södra Sverige

-Prags flygplats

Fråga oss om erbjudanden!

prague-czech-republic-hotel-room

OVERNATTING

Vi har ett flertal alternativ. Från den stillsamma och proffessionella omgivningen på SportsAnläggningen med gångavstånd till planerna, till 4 Stjärniga Hotel med närmre belägenhet till stadskärnan. Både berustade med internettillgång och air-condition.

KONTAKTA OSS


Läs mer om vår användning av cookies. Cookie Policy | Sekretesspolicy


* Obligatoriska fält

Start typing and press Enter to search