För en månad sedan tog norska försvararen Benjamin Bygnes som spelar i Kopervik IL och för  NF Selection ett stort steg frammåt i sin sportsliga utveckling när han reste till Portugal för att delta på Benfica Elite Training Camp. Efter en tuff men spännande vecka så fick Benjamin motta goda nyheter : han var en av de få spelare som blev inbjudna att komma tillbaka till Portugal för att delta på S.L. Benficas interna träningar!

Han spelade precis IberCup Scandinavia med NF Academy, men innan han lämnade, ville vi prata med honom om hans erfarenheter och gratulera honom till hans prestation.

Kan du berätta om träningsupplevelsen med Benfica Academy, som ju är en av de bästa ungdomsakademier i världen?

-Det var en underbar upplevelse! De hade allt: bara bra tränare och hela programmet var extremt bra genomfört. Nivån var mycket hög, endast bra spelare från hela världen. De hade presentationer för oss där de lärde oss allt vi behövde veta om programmet. Jag lärde mig så mycket hela tiden, och jag är säker på att verksamheten måste höra till de bästa i världen. Jag tror att jag också förbättrade min engelska under veckan, då allt var på engelska (eller på portugisiska). I slutet av veckan var det bra att få en rapport och feedback på vad som du redan var bra på och vad du kan arbeta mer på. Denna feedback är definitivt något jag kommer använda mig av framöver , precis som jag gjorde efter att ha varit i IberCup med NF Academy förra året. Jag är sugen att vara med igen nästa år.

Stort Grattis till Benjamin för den stora prestationen!

cupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering Heemskerk Cup
Benfica Elite Training Camp 2016

Benfica Elite Training Camp 2016

Start typing and press Enter to search

IberCup cupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering Heemskerk Cup