FUTURE CUP

Göteborg, Sverige

10-13 april 2020

Elit och Bredd: P11-17, P19 F12-18

Kontakta oss för pris>>

OM FUTURE CUP

Göteborg, Sverige | 10. – 13.4.2020

Fotbollscup i Göteborg under Påsk 2020? FUTURE CUP ÄR HÄR!

I den vackra staden Göteborg arrangeras denne kvalitativa turnering årligen i påskperioden. Future Cup spelas efter FIFAs förordningar och turneringen lockar till sig lag från hela Skandinavien. Denna turnering har både elit – och bredd – avdelningar i de flesta ålderskategorier. I de yngsta åldersgrupperna spelas det 7-manna från Pojkar 13 kan man välja mellan 9-manna eller 11-manna.

DETALJER

Turneringen arrangeras för den 11:e gången, matcherna spelas på konstgräsplaner och det erbjuds flera alternativa övernattningar under uppehållet. Alla lag är garanterade minst 5 matcher.

Det är nivåindelning på denna turnering och flera av ålderskategorierna är tillrättalagda både för elit och breddlag, något som ger goda förutsättningar för klubbar som har en spridning på nivå sinsemellan ålderskategorier men önskar att skicka flera lag till samma turnering.

TILLÄGG

Det kan väljas mellan skola och hotellövernattning. Respektive alternativ håller hög standard.

TILLGÄNGLIGHET

Med flera tåg, buss och flyglinjer till Göteborg från hela landet finns det smidiga alternativ för transport ned, som vi gärna hjälper till med på begäran.

  • Både pojkarna och de vuxna är mycket nöjda med resan/vistelsen!

    - BVH P99 -

KONTAKT OSS


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern


* Obligatoriske felt

Start typing and press Enter to search