OM CUPSPECIALIST

100% fokus på fotboll


I CupSpecialist har vi visionen att inspirera och stödja unga fotbollsspelare att utmärka sig inom sin passion, genom att erbjuda en ny nivå av fotbollsupplevelser.


Reseföretag med 100% fokus på fotboll

CupSpecialist är det enda reseföretaget i Skandinavien som fokuserar uteslutande på fotboll. Vi bygger på kunskap och engagemang för sporten, och önskar att ni ska få uppleva de bästa anläggningarna, de ultimata destinationerna, bäst anpassade för erat lags behov och prioriteringar.

Vi vet också att inte alla lag är lika. Oavsett om du ser fram emot minnen för livet  i form av en trevlig sommar turnering eller genom träningsfaciliteter för elitnivå och sportslig utveckling, så har vi alla verktyg för att tillrättalägga en förstklassig upplevelse för era lag. Genom att använda de bästa internationella leverantörer och partners, samt vårt nätverk som byggts upp under många års erfarenhet, kommer vi också att se till att även lag på elit nivå kommer att få möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Läs mer om CupSpecialist här>>

VÅRT LAG

Even

Administration

Tom

Reserådgivare (Norge)

Benjamin

Reserådgivare (Danmark)

Anton

Reserådgivare (Sverige)

Marius

Reserådgivare (Norge)

Simen

Travel Service

Sinate

Travel Service

Mafalda

Administrering

  • CupSpecialist skräddarsydde upplägget utefter våra önskningar och behov!

    - Nordre Sande -

KONTAKTA OSS


Läs mer om vår användning av cookies. Cookie Policy | Sekretesspolicy


* Obligatoriska fält

Resevillkor för gruppresor med Active Tours AS

Vänligen se de allmänna resevillkoren för Active Tours AS (inklusive varumärket Cupspesialisten.no).
Dessa regler gäller för vår gruppresa såvida det inte finns särskilda reseförhållanden för den aktuella resan. Särskilda rese villkor finns tillsammans med offert.

Start typing and press Enter to search