Så smidigt och enkelt att arrangera en resa för så många personer

Ett lag ville anta en annorlunda utmaning genom att åka utomlands på en fotbollsturnering. Lagledaren tog därför enkelt kontakt med Cupspecialist och deras reserådgivare. Tillsammans planerade de vilken fotbollsresa som bäst kunde utmana och utveckla laget, både sportsligt och socialt. De bästa resmålen valdes ut, som lagledaren sedan presenterade för sitt lag. Efter en lagomröstning blev Trofeo Mediterráneo turneringsalternativet som skulle stärka lagandan.

Väl på plats var allt anordnat av Cupspecialist så föräldrar, tränare och lagledare hade väldigt trevlig under turneringen tillsammans med sina spelare. Längst med Barcelonas kust njöt allihopa av det härliga vädret, boendet och av maten. En kväll åkte laget som en samlad trupp och såg Barcelona FC spela en match på Camp Nou. Glädjen i spelartruppen var påtaglig, föräldrarna märkte hur lagsammanhållningen blev bättre för varje match. Tillslut kom laget hela vägen till B-final där den starka lagandan hjälpte laget att vinna efter att ha vänt ett 2–0 underläge mot ett spanskt lag. På kvällen firades vinsten ordentligt med både god mat och bra umgänge. Efter att laget kommit hem så hade alla hittat flera nya vänner och lärt sig mycket om både sig själv, andra och fotboll. Laget tyckte att det hade vart så smidigt och enkelt att arrangera en resa för så många personer.

Detta är bara ett av alla exempel där Cupspecialists reserådgivare har hjälpt lag, både spelare som tränare, att hitta mer motivation för att utvecklas inom deras passion, fotboll. Cupspecialist brinner för fotboll och har som mål att bidra till den skandinaviska fotbollsutvecklingen samtidigt som det hjälper folk att hitta varandra. Du och ditt lag är alltid välkomna att snacka fotboll med oss och vi hjälper er mer än gärna er att hitta ert bästa fotbollsresemål!

BOKA DIN TURNERING FÖR NÄSTA ÅR:

Start typing and press Enter to search

cupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turneringcupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering Heemskerk Cup