cupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering

Spanien: TOPPVAL av försäsongsläger!

Gräddhyllan av fotbollsanläggningar, där ni får möjligheten att spela träningsmatcher, samt chansen att få se ligamatcher av världsklass live. Kombinera det med härligt klimat så har du anledningen till varför så många fotbollslag väljer att hålla sitt försäsongsläger i Spanien. Vi har nöjet att välkommna Skandinaviska lag till Mallorca, La Nucia (NYHET) och Lloret del mar (NYHET).

 

 Mallorca – Fotboll och fritidsaktiviteter i ett härligt klimat

Mallorca kan ert lag träna på moderna konstgräsplaner och bo på ett hotell med en fantastisk utsikt över den idylliska staden Santa Ponsa. Hotellet ligger perfekt beläget på mindre än 10 minuters gångavstånd till träningsanläggningen. Detta träningsläger har den perfekta kombinationen av fotboll och roliga aktiviteter för att stärka lagandan i gruppen. Under träningslägret har ni chansen att möta lag från Spanien så ni kan mäta era krafter mot internationella lag. För att göra upplevelsen ännu bättre kan vi även anordna aktiviteter utanför ert träningsprogram, allt anpassat efter era behov!

Rekomendation: Utflykter: halvdags segling med Katamaran, Go – Kart, skogsäventyrspark eller paintball

PAKETPRIS: 5,690,- 6 dagar / 5 nätter, Flyg: Stockholm – Mallorca. Kontakta oss här>>

 

La Nucia  – Europas bästa sportsby

La Nucia Football Spain

La Nucia är en ypperlig destination för lag som söker faciliteter av hög kvalitet för fotbollsträningar, ett brett utval av fritidsaktiviteter och strandliv i ett fantastiskt klimat. Denna by blev 2013 kårad till Europes Best Sports City. Detta har gjort La Nucia attraktiv för proffessionella fotbollslag och atleter från hela världen.

Englands landslag hade iallafall en fantastisk upplevelse här! Läs vad Wayne Rooney och Roy Hodgson hade att säga om deras uppehåll i La Nucia >>

Här kan man ta flyget ned till Alicante eller Valencia, efterföljt av en 45-90 minuters körtur till kuststaden. Vacker natur, historiska områden och fantastiska stränder att besöka i varmt

Rekomendation: Se Valencia FC live på Mestalla Stadion

PAKETPRIS: 7,000,- 6 dagar / 5 nätter, Flyg: Stockholm – Alicante. Kontakta oss här>>

 

Lloret de Mar – Vår nyaste fotbollsdestination!

Träningslägret i Lloret De Mar erbjuder en kombination av fotboll och komfortabelt uppehåll i en kustby som ligger 1 timme norr om Barcelona. Bo på ett 4 – stjärnigt hotell med ett par mintuers gångavstånd till bra konstgräs och naturgräsplaner. De finns många lokala klubbar i området som vi kan arrangera träningsmatch mot. Vi har här även möjligheten att besöka RCD Espanyols träningsanläggning för träningspass med deras tränare där ni får inblick i hur de jobbar med spelarutveckling.

Lloret de Mar ger även möjligheten att slappa av på fina stränder eller besöka Barcelona för att se fotbollsmatch eller diverse kulturupplevelser.

REKOMENDATION:  Besök RCD Espanyols träningsanläggning för träningspass med akademitränare

PAKETPRIS :7000,- 6 dagar / 5 nätter, FLYG: Stockholm – Barcelona. Kontakta oss här>>

KONTAKTA OSS


Läs mer om vår användning av cookies. Cookie Policy | Sekretesspolicy


* Obligatoriska fält

Start typing and press Enter to search

Ski Fotboll