CupSpecialist önskar en ny lagmedlem välkommen hösten 2017/2018: Portugals topptränare João Plantier ansluter sig till oss som sportslig ledare.

 


Innan han blev medlem av Cup Specialist-teamet, så har den portugisiska talangscouten, tränaren och tekniska koordinatorn byggt ett imponerande CV både internationellt och lokalt i Portugal. João har utvecklat flera elittalanger och lagkaptener i Europas högsta ligor:

-Min karriär startade år 2000 hos Casa Pia Atlético Clube där jag tränade Zeca Rodrigues, kaptenen till det grekiska laget Panathinaikos. Därefter gick jag till Oeiras där jag arbetade med några spelare som för närvarande representerar klubbar i toppligan i Portugal. Efter 10 år i dessa klubbar startade jag Sporting Clube de Portugal, där jag hade sju säsonger med U10-U13 lag. Dessa spelare har ännu inte nått de bästa klubbarna, men jag tror att flera av dem är där snart. Tack vare mitt arbete i Sporting fick jag chansen att arbeta med Manchester United Soccer School-projektet i Portugal. Jag tog dessutom UEFA Pro-licensen 2015 och har ansvarat för flera kurser och utbildningar utanför Portugal.

Under sin karriär fick João erfarenhet av alla ålderskullar från U8 till U19. Det är ingen tvekan om att João har mycket att erbjuda till alla svenska lag som söker ny inspiration:

-Jag tror att de kvaliteter som beskriver mig bäst som tränare är förmågan att lyfta spelare och få ut maximal potential från varje enskild individ. Med detta kan jag utveckla laget med fokus på dess huvudkvaliteter. Alla Svenska lag som kommer till Portugal med CupSpecialist kommer att få elit-vägledning med fokus på glädje och motivation, och kan förvänta sig min fulla uppmärksamhet åt varje spelare.

Den entusiastiska tränartalangen har redan erfarenhet av att arbeta med skandinaviska spelare eftersom han för närvarande är NF Akademins huvudtränare.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig João!

BOKA JOÃO SOM GÄSTTRÄNARE I PORTUGAL:

Start typing and press Enter to search

cupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering Heemskerk Cupcupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering Heemskerk Cup