LIPOT, UNGARN

Lipot, Ungarn


I Lipot tas allt om hand för att garantera ditt lag en ostörd ochproffessionell inlärningsupplevelse med avgränsat område som är perfekt för både träning och återhämtning.


FRÅN 2345,- / 6 DAGAR

OM TRÄNINGSLÄGER I LIPOT

Lipot Football Center rankas bland de bästa i Ungern och används av flera professionella lag runt området. I kombination med ett mysigt hotell som ligger bara 400 meter från planerna och att det finns goda möjligheter till vänskapsmatcher mot de bästa lagen, är Lipot verkligen träningshimmelriket på jorden för fotboll.

Efter träning, kan du koppla av med roliga aktiviteter genom att spela tennis, fiska eller ro på den närliggande sjön eller njuta av alla de olika alternativ som erbjuds på hotellets spa-anläggningar. Bara 1-1,5 timmar från Budapest, Wien och Bratislava, erbjuder Lipot också en fin möjlighet att utforska några av de vackraste städerna i Centraleuropa.

TRÄNINGSPAKET I LIPOT

UTVECKLA

Boende och transport
7 övernattningar på hotellet
Helpension (frukost, lunch, middag)
Upphämtning och avlämning på flygplatsen

Sportsligt
Två dagliga träningspass
Vänskapsmatch mot lokala lag
Tvätt av träningskäder och vatten

Aktiviteter
Utflykt Budapest eller Wien

från 4390,-

UTFORSKA

Boende och transport
5 övernattningar på hotellet
Helpension (frukost, lunch, middag)
Upphämtning och avlämning på flygplatsen

Sportsligt
Dagliga träningspass
Tvätt av träningskäder och vatten

Aktiviteter
Guidad utflykt till Budapest eller Wien

från 3775,-

SKRÄDDARSY

Boende och transport
Varaktighet?
Typ av boende?
Faciliteter? Pool?
Lokal Transport?
Flyg?

Sportsligt
Antal pass?
Natur/Konstgräs?
Träningsmatch?

Aktiviteter
Utflykter?
Go-Kart?
Guidad utflykt?

från 2345,-
ANLÄGGNING

Lipot Football Centre
Anläggningen ligger bara 10 minuters promenad från Hotel Orchidea. Träningsfaciliteterna inkluderar en konstgräsplan, fyra gräsplaner, rörliga mål och träningsutrustning, separat område för målvakt utbildning, gym, fysiorom och garderober.

TILLÄGG

Hög nivå på träningsmatcher mot lokala lag
Motståndare hittar vi bland både lokala klubbar, andra besökande lag eller bland professionella klubbar i Ungern och dess grannländer.

AKTIVITETER

Utflykt till Budapest
Med sin historia och antika arkitektur i staden är det en mycket intressant destination.

Utflykt till Wien eller Bratislava
Wien och Bratislava är också storstäder som är värda ett besök.

Fiske och tennis
I närheten finns även en insjö med möjlighet för både fiske och rodd samt en tennisbana som kan användas, endast ett stenkast från hotellet.

ÖVERNATNING I LIPOT

Lipot är en mysig landsby nordväst i Ungern ca två timmar från Budapest och en timme från Wien och Bratislava. Byn har ett behagligt lågt tempo med pittoreska gator och hus samt en trevlig lokalbefolkning. Närmaste större stad är Gyor ligger ca 30 minuter bort.

Lipot, Hungary

HOTEL ORCHIDEA

Hotel Orchidea är ett litet och trevligt 4-stjärnigt SPA hotell i Lipot Ungern med en kort promenad till träningsområdet. Hotellets faciliteter inkluderar en inomhus- och utomhuspool som värms upp av lokala källor, lummig trädgård med solstolar, en liten fotbollsplan, 800m2 spa, finsk bastu, solarium, massage, terapi rum med ljus och aromaterapier samt ett litet gym.

Dessutom finns konferensrum för lagmöte och café / bar med biljardbord. Den rymliga restaurangen har en trevlig atmosfär och serverar mycket god mat till alla måltider.

KONTAKTA OSS


Läs mer om vår användning av cookies. Cookie Policy | Sekretesspolicy


* Obligatoriska fält

Start typing and press Enter to search