VILDBJERG CUP

Vildbjerg, Danmark

28.07-31.07.2022/p> P9, P10, P11, P12, P13, P14, P15, P16, P17
F9, F10, F11, F12, F13, F14, F15, F18

KONTAKTA OSS NU FÖR PRIS

OM VILDBJERG CUP

Vildbjerg, Danmark | 28.07-31.07.2022

Besök Vildbjerg i Danmark och delta i en fantastisk turnering i fotboll föru unga fotbollsspelare. Pojkar och flickor samlas för 39:e gången för att delta i den fjärde största turneringen i Europa. Vildbjerg Cup ger möjlighet att ta med alla ungdomslag mellan 7-17 år i klubben. Vildbjerg Cup erbjuder nästan 50 olika kategorier för att säkerställa jämna och rättvisa matcher, respektive åldersgrupp har således flera kategorier med olika nivåer.

INFORMATION

Goda förbindelser med båt
Hos båtsällskap, har vi goda avtal som garanterar ditt lag flexibilitet, låg kostnad och goda förutsättningar för sina egna fordon.

Olika typer av övernattning
Möjlighet att välja mellan boende i skolor, i hallar eller påcampingplats.

TILLÄGG

Familje boende
För familjer som vill följa laget under turneringen finns det goda möjligheter för detta. I Vildbjerg finns campingplatser där familjer kan bo tillsammans med laget. Det finns också möjligheter för familjer att bo i hotell eller vandrarhem i närliggande byar Herning och Holstebro.

AKTIVITETER

Pool
I Vildbjerg Sports- & Culture Center finns det pool med vattenrutschbana och spa-anläggningar. I samma byggnad finns också tillgång till internet, bordtennis, biljard och air hockey.

Tennis
Vildbjerg Tennis klubb sätter sina tennisbanor till ert förfogande under turneringen. Möjligheter att hyra tennisracketar och bollar.

Disco
Både fredag ​​och lördag hålls utomhus disco på Stadium Hall.

KONTAKTA OSS


Läs mer om vår användning av cookies. Cookie Policy | Sekretesspolicy


* Obligatoriska fält

Start typing and press Enter to search